Monica iz ‘Prijatelja’ iznenadila obožavatelje ‘plastičnim’ izgledom: “Bila je tako lijepa prije”

Zvijezda popularne serije ‘Prijatelji’ Courteney Cox (57) gostovala je u emisiji’The Graham Norton Show’ gdje je govorila o novom projektu, seriji ‘Shining Veil’. Gledatelji su primijetili kako se glumica ponaša jako čudno, kao da joj je dosadno te kako izgleda kako bi radije bila negdje drugdje.

Na Twitteru se pokrenula rasprava, a obožavatelji su istaknuli kako Graham inače uvijek jako profesionalno radi svoj posao, no Courteney je bila veoma distancirana i pomalo ‘čudna’ što je voditelju otežavalo razgovor. Također, korisnici Twittera komentirali su i njezin ‘plastični’ izraz lica za koji vjeruju da je rezultat estetskih korekcija.

“Tužno je kako Courteney  izgleda. Bila je tako lijepa”, “Courteney Cox se pretvorila u Demi Moore”, “Courteney  izgleda kao da je bila na užasnoj plastičnoj operaciji i da je posljednjih 20 godina provela na operacijskom stolu kako bi to popravila”, “Estetske korekcije nisu prošle najbolje?”, samo su neki od komentara, a dio obožavatelja istaknuo je kako je glumica izgledala puno bolje te kako joj korekcije nisu bile potrebne, piše Večernji.

– Teško sam prihvaćala činjenicu kako starim. Trebalo je vremena i krivih poteza da shvatim kako se s tim ne možeš boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu koja zaustavlja starenja. I svi ćemo jednog dana biti stari, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala zalediti svoje godine. Naravno, nisam uspjela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno – zaključila je Cox.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...