Ništa od nasljednika Sunare u NO, Šimunov: “Razočaran sam, nemojte me ni pitati koliko nas je bilo”

U klupskim prostorijama KK Zadar u dvorani Jazine večeras je održan sastanak udruge veterana kluba, koji su trebali izabrati svog novog predstavnika u Nadzornom odboru, nakon što je Ivan Sunara, nezadovoljan suradnjom s nekim pojedincima u NO, prije nekoliko dana dao ostavku, rekavši tada : ” Ne možemo skupa i gotovo!”.

Međutim, večeras se nije dogodilo ništa, predstavnik veterana nije izabran, a predsjednik udruge Edvin Šimunov bio je tužan i razočaran.

– Razočaran sam, iskreno mi je žao. Večeras na sastanku nismo imali potreban kvorum, odnosno nije prisustvovao dovoljan broj naših članova, nemojte me ni pitati koliko nas je bilo! Još jednom, razočaran sam. Moram dobro razmisliti što i kako dalje, sazvat ćemo novi sastanak kad se malo ohladim, kad mi se slegnu dojmovi, kratko je izjavio Šimunov.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...