Novi potez misteriozne Zadranke! Matea više ne nosi Vrsaljkovo prezime!

Jesu li Šime i Matea Vrsaljko i dalje zajedno? O svom odnosu ne govore, no krajem prošle godine nogometaš je skinuo vjenčani prsten, a Matea nestala s Instagrama. Sada se vratila, no ne nosi prezime koje je dotad nosila na Instagramu.

Šime Vrsaljko do danas se nije oglasio o glasinama da se razveo od supruge Matee, no nekad djela govore više od riječi. Nogometaš je uklonio sve fotografije s nekadašnjom kraljicom maturalne zabave, a ona je nakon toga, kao što smo pisali u listopadu, potpuno nestala s društvenih mreža. No, sada je Matea za svoje obožavatelje na društvenim mrežama priredila novo iznenađenje. Vjerojatno je procijenila da se situacija oko njezinog navodnog razvoda smirila pa se vratila na društvene mreže, donosi RTL.

No, više se na Instagramu ne preziva Vrsaljko. Ne preziva se, doduše, ni Kedžo, već je uz svoje ime dodala slovo B i broj 2018 – što bi vjerojatno simboliziralo prvo slovo imena njezinog sina, kao i njegovu godinu rođenja. Iako je nejasno kakav je odnos Šime i lijepe mu sugrađanke, jasno je da je Vrsaljko prati na društvenim mrežama. Ako su se i rastali, učinili su to na zdrav način, što je zbog njihovog dječaka najbolja moguća odluka.

Podsjetimo, Vrsaljko i Matea sina su dobili tijekom SP-a 2018., a tijekom te godine Zadranin je ukrao simpatije cijele zemlje pa ne čudi što su svi htjeli znati sve o zgodnom šarmeru. Postalo je tada poznato da su se Šime i Matea upoznali u Zadru tijekom srednje škole, a ostali su zajedno i nakon što je škola završila. Matea je Šimu podržavala u njegovom sportskom putu, a onda su pale i zaruke te svadba. Vjenčali su se u ljeto 2017. Godinu dana kasnije stigao im je njihov Bruno, a Vrsaljko je proživljavao svoje najljepše dane.

Kada je 2019. prošao kroz operaciju, izjavio je u razgovoru za medije da je sretan što će tijekom oporavka imati više vremena za suprugu i sina. No, nakon manje od dvije godine, Vrsaljko je uklonio s Instagrama sve zajedničke fotografije sa suprugom, a nakon toga s prsta je sklonio i vjenčani prsten, koji otad nije vraćao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...