Poraz odbojkaša Zadra, trener Masnić: “Ostat ćemo u ligi sigurno!”

Odbojkaši Zadra poraženi su u dvorani ŠC Višnjik od Marsonije iz Slavonskog Broda u susretu 14. kola Superlige prvenstva Hrvatske rezultatom 1-3 ( 23-25, 25-17, 21-25, 20-25 ). Igrači Marina Masnića na ljestvici zauzimaju pretposljednje jedanaesto mjesto sa sedam osvojenih bodova, zadnja je Gorica sa svega jednim bodom, dok je vodeća zagrebačka Mladost sa 39 bodova. U sljedećem kolu u subotu 15 siječnja u 19 sati, Zadrani gostuju kod petoplasiranog Varaždina.

Trener Zadra Marin Masnić ima svoje razloge poraza od Marsonije, ali ipak vjeruje kako će njegovi momci u nastavku prvenstva početi s boljim igrama.

–  Imali smo problema s ozljedama, iz tog razloga trojica nam igrača nisu mogla nastupiti, morao sam iz tih razloga dosta zarotirati postavu. Marsonija je u jednoj borbenoj utakmicu odigrala odlično i potpuno zasluženo slavila, iako smo u četvrtom setu imali i vodstvo 14-7, nažalost, prokockali smo tu prednost.

Iduće kolo slijedi gostovanje kod Varaždina?

– Oni su izraziti favoriti, jedan od kandidata za doigravanje za naslov prvaka, nemamo nikakav imperativ pobjede, idemo odigrati hrabro, pa što bude.

Cilj je ostanak u Superligi?

– Uvjeren sam kako ćemo izboriti ostanak, Gorica naš izravan konkurent koja još nema pobjedu, nam dolazi u dvoranu ŠC Višnjik, ma ostat ćemo u ligi sigurno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...