Pozitivan niz HNK Zadar se nastavlja, na Stanovima pao i Neretvanac

Pobjednički niz nogometaša HNK Zadra se nastavlja, u susretu 19. kola 3. HNL – jug, igrači Želimira Terkeša su na igralištu Stanovi pred 92 gledatelja rezultatom 1-0 bili bolji od Neretvanca Opuzen, pogodak odluke je postigao 22 – godišnji Ivano Čepo, inače prošlogodišnji igrač Neretvanca, u 31. minuti susreta iz jedanaesterca. Ovo je deveta utakmica u nizu bez poraza za Zadrane, od čega pet pobjeda i četiri remija. HNK Zadar se trenutno na ljestvici nalazi na vrlodobrom četvrtom mjestu s 30 bodova, deset manje od vodećeg Jadrana Ploče, u sljedećem kolu u subotu 5. ožujka u 15 sati, nogometaši HNK Zadar gostuju u Makarskoj kod dvanaestoplasiranog Zmaja.

Nakon utakmice trener HNK Zadar Želimir Terkeš je zadovoljno rekao.

– Očekivali smo ovako tešku utakmicu, jer takva je svaka u ovom ligi. Znali smo da je Neretvanac mlada ekipa, koja dosta igra na protunapade. Čitav susret smo imali dominaciju, na kraju, mislim kako je naša pobjeda zaslužena.

Goran Proleta, trener Neretvanca je pošteno priznao poraz.

– Dinamična utakmica u kojoj smo se željeli pokazati iz kontri i polukontri. Imali smo svoje prigode, koje nažalost nismo iskoristili. Zadar je kaznio jednu našu nesmotrenost i pretvorio je u pogodak. Nešto smo pokušavali, ali nismo uspjeli, čestitke Zadru na zasluženoj pobjedi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...