Prvi sportski radio glas Edo Pezzi: “Treba narediti obavezno cijepljenje kao u Austriji, naš narod voli šibu!”

Razgovarali smo smo doajenom hrvatskog sportskog novinarstva, radio komentatorom Edom Pezzijem (81) o HNL  i cijepljenju. Edo, nekada prvi sportski radio glas je britak i bez dlake na jeziku.

 

Edo, ti si u srcu hajdukovac, pojačali su se, konkurentan je?

– Hajduk je jači nego zadnjih godina, ozbiljno se pojačao u svim linijama, najveće mu je pojačanje Livaja, to je igrač koji nedostaje Hrvatskoj, jedan školovani nogometaši koji posjeduje potrebnu lucidnost, i na kraju krajeva zna igrati nogomet, također, došao je iskusni Nikola Kalinić, koji može puno može pomoći. Mišljenja sam kako Splićani mogu puno toga napraviti u ovogodišnjem prvenstvu, kada pogledam konkurenciju, onda primjećujem kako je Hajduk sada jači od svih! Bilo je u prošlosti puno trenera na klupi Hajduka, bezveznjaka, lijevaka, ,tzv. laptop trenera, vodstvo kluba svakako treba pohvaliti, jer su povukli dobre poteze. Dodao bih, kako je HNL rezultatski zanimljiva, ali što se same kvalitete tiče, daleko je od ostalih moćnih liga, isto je i s košarkom, to je negledljivo, kao nekadašnja treća liga, ali tu smo gdje jesmo, i bolje ne može biti.

Edo još ima puno onih koji nisu za cijepljenje?

– Toliko primitivnog naroda ima da je to nevjerojatno, možda cijepljenje nije idealno ali je barem nešto, pogotovo što se tiče starijih ljudi da ih sačuva od najgoreg, ali ovaj broj umrlih kod nas i ovaj naš primitivan način odnosa prema cijepljenju to je prestrašno!

Natjerati nekoga na cijepljenje je nemoguće?

– Trebalo bi narediti obavezno cijepljenje kao u Austriji, naš narod voli šibu, voli kandžiju! Bez cijepljenja ćemo otići kvragu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...