Radio nered u kafiću, po dolasku policajaca zamahivao nožem i vrijeđao ih

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 3. veljače 2022., ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1982.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv javnog reda prisilom prema službenoj osobi i kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

“Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 40-godišnjak 1. veljače 2022. u jednom caffe baru u Biogradu na Moru, narušavao javni red i mir zbog čega je zatražena intervencija policijskih službenika. Osnovano se sumnja da je dolaskom policijskih službenika počeo ih omalovažavati i vrijeđati, kao i da je u jednom trenutku izvadio iz jakne nož i njime zamahivao prema policijskim službenicima istovremeno ih vrijeđajući pa su oni primijenili sredstva prisile prema osumnjičeniku. Osnovano se sumnja i da je 2. veljače 2022. u bolnici u koju je doveden radi pregleda, prvo počeo vrijeđati policijske službenike, a potom im je, u cilju da kod njih izazove strah, ozbiljno zaprijetio da će ih usmrtiti”, stoji u priopćenju.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...