Stolnotenisači Donata igraju protiv Zagreba, Karlović: “Nastupit ćemo u najjačem sastavu”

Stolnotenisači zadarskog Donata u subotu 26. veljače s početkom u 13 sati, igraju u dvorani Bagat protiv Zagreba susret 12. kola Prve hrvatske Superlige, igrači Davora Karlovića su na omjeru od pet pobjeda i šest poraza, i zauzimaju osmo mjesto u konkurenciji dvanaest klubova, vodeči je dubrovački Libertas sa svih jedanaest pobjeda.

Davore, očekuje vas tvrda i neizvjesna utakmica?

Slažem se, Zagreb je jako nezgodan, imaju spoj kvalitete i mladosti, drugoplasirani su na ljestvici, u prvom dijelu prvenstva su nas kao domaćini pobijedili s 3-0,  ali ipak očekujem dobre mečeve mojih momaka, dobro smo se pripremili, pa ćemo vidjeti kud će nas to odvesti.

Napokon ćete biti kompletni?

Tako je, vraća nam se mali Filip Borovnjak, zaliječio je ozljedu ramena koju je vukao gotovo tri mjeseca, nastupit ćemo u najjačem sastavu, tu su još Zubčić i Mijatović.

Zagreb je favorit?

Realno su kvalitetniji od nas, ali igramo u našoj dvorani Bagat, sigurno nećemo s bijelom zastavom krenuti u meč, idemo se potući, pa ćemo vidjeti tko će na kraju slaviti!.

Sezona je naporna i duga?

Istina, ali imamo povoljniji raspored nego u prvom dijelu, igramo sedam utakmica kući, četiri na strani, s time da igramo sa svim momčadima iz donjeg dijela ljestvice kod kuće. U pauzi smo dobro radili, nadam se kako ćemo mirno sezonu privesti kraju, cilj nam je sredina ljestvice.

Znao si uskočiti kad je najteže iako si se davno ostavio igranja?

Ha ha…ma završio sam vam ja s aktivnim igranjem, a i da treba zaigrati, ne bih mogao jer sam  operirao koljeno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...