Stručnjak otkrio: Zbog jedne pogreške umak za tjesteninu vam ne ispada savršeno

Jeste li ikad ostali razočarani svojom tjesteninom? Pravi razlog bi mogao biti zato što ste pogrešno napravili umak, kako je otkrio stručnjak za tjesteninu iz Monte’s Fine Foods.

Na TikToku je otkrio ispravan način posluživanja talijanskog jela te otkrio najveću grešku koju ljudi rade kod kuhanja tjestenine – umak dodajete na tjesteninu, a ne tjesteninu u umak. Nakon što je tjestenina dodana umaku, dodajte malo vode od kuhanja tjestenine da se sve sjedini.

“Završite kuhanje tjestenine kada je al dente, a zatim je dodajte umaku kako bisteomogućili da upije umak i dovoljno omekša. Dodavanje vode od tjestenine pomoći će u ovom procesu”, objasnio je stručnjak.

Kako prenosi The Sun, kuhar i stručnjak također tvrdi da je vrijeme da bacite cjedilo te savjetuje da je najbolji alat za kuhanje tjestenine – žlica s cjedilom, piše Večernji.

@montes.sauce #1 mistake people make when cooking pasta #MontesSauce #recipesoftiktok #pasta #fyp #foodie ♬ Umm yeah ft Lil Jon – Cursed Mashups

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...