Tomislav Horvat: “U KK Zadru kasne plaće, jedino su platili Cartera i Thompsona!”

Je li u KK Zadar raspad sistema, agonija ili nešto drugo ne znamo, jer su se zatvorili prema medijima, što je sramota od kluba, navodno igračima kasne plaće. Ima li spasonosnog izlaza iz depresivnog tunela? Na ovakav način to je nemoguća misija!

Osnivač Facebook stranice KK Zadar Unofficial Tomislav Horvat (39), koji odlično poznaje stanje unutar samog KK Zadra nam otkriva.

– Igračima KK Zadar kasne plaće otprilike mjesec dana, također plaće kasne i radnoj zajednici, odnosno zaposlenicima kluba. Mogu potvrditi da su jedino Amerikanci Justin Carter i Trevor Thompson dobili svoje plaće, jer ako se njih ne plati, oni automatski odlaze! Imam informacije, kako su ostali igrači KK Zadra zatražili razgovor s direktorom Željkom Žilavcem. Dodao bih, kako se s mrtve točke nije ni pomaknulo dugovanja prema proizvođaču sportske opreme Macron, kao i ostala dugovanja kluba, u jednom dahu izjavio je Horvat.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...