Cestitka_Uskrs

U KK Zadar konfuzno stanje, NO nema kontrolu nad klubom! Sunara: “Ne možemo skupa”, Šimunov: “Izabrat ćemo novog predstavnika”

U KK Zadar se zakuhalo, rezultati su skromni, prije dva dana ostavku u Nadzornom odboru kluba dao je predstavnik veterana Ivan Sunara, očito nezadovoljan suradnjom s pojedinim predstavnicima u NO, tako da Nadzorni odbor trenutno nema kontrolu nad samim klubom!

Sunara nam je sa smiješkom preko telefona  rekao razlog odlaska iz NO kluba.

– Pa zbog čega ljudi odlaze iz nečega? To vam je vrlo jednostavno, moja vizija je košarka, a kod nekih drugih strana to je nešto sasvim drugo, ne možemo skupa i gotovo! Ovo trenutno stanje nije dobro za klub, tu se trebaju popraviti sami odnosi prema košarci!

Predsjednik udruge veterana KK Zadar Edvin Šimunov (62), ujedno i direktor Liburnije, nam je otkrio kako se sprema novi sastanak, na kojem će se izabrati novi predstavnik veterana kluba u NO.

– Sunara će na našem idućem sastanku obrazložiti svoje razloge odlaska, već ovog petka 25. veljače u 19 sati, u klupskim prostorijama dvorane Jazine, održat ćemo sastanak, na kojem ćemo izabrati našeg novog predstavnika, jer to je stvar koja ne trpi odgodu! Nadam se da ćemo na tom sastanku imati potreban kvorum, odnosno dovoljan broj članova koji će se odazvati, te u konačnici i izabrati našeg predstavnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...