Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije raspisalo natječaj za izbor novog ravnatelja

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije raspisalo je natječaj za izbor novog ravnatelja.

Novi ravnatelj mora ispuniti dva uvjeta; završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (VSS), te najmanje 5 godina radnog iskustva u struci. Nadalje, kandidati su uz prijavu obavezni priložiti i program rada za četverogodišnji mandat.

Podsjetimo, bivšeg ravnatelja Ivicu Erlića Upravno vijeće je smijenilo nakon što je otkriveno da je zaražen Covidom-19 vozio automobil zbog čega je “zaradio” kaznenu prijavu.

“Upravno vijeće smatra kako bi se ostankom na ravnateljskoj funkciji Zavodu za hitnu medicinu nanijela nenadoknadiva šteta. Značilo bi to odobravanje učinjenog djela te izbjegavanje odgovornosti u vremenima kada je zdravstvena ugroza omela svim građanima normalan život”, rekao je tada predsjednik Upravnog vijeća Zavoda Šime Rušin.

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...