Vlado Vanjak ulazi u KK Zadar?; “Imam potrebno znanje za sportskog direktora, visoki su mi kriteriji!”

Bivši trener KK Zadar Vlado Vanjak (72) otkrio nam je kako bi se mogao vrlo lako prijaviti na javni poziv za poziciju novog sportskog direktora KK Zadar. Iskusni stručnjak bio je jedno vrijeme i sportski direktor Cibone, bio je instruktor HKS, vodio je Cibonu, Split, Zadar, Zrinjevac i Šibenik, a radio je i u Rusiji, BiH i Kosovu.

 

Vlado imaš u planu prijaviti se na javni poziv za sportskog direktora KK Zadar, rok je do kraja veljače?

–  Tako je, razmišljam već duže vrijeme o tome! Ispunjavam sve uvjete iz tog javnog poziva, u svom životopisu imam i više od onoga što se traži za tu poziciju, iako su oni u klubu naveli jako visoke kriterije za mjesto sportskog direktora. Imam potrebno znanje i iskustvo, na tom mjestu sam radio u Ciboni!

Motiviran si, osjećaš se sposobnim, što bi promijenio ako bi postao novi sportski direktor KK Zadar?

– Ja na prosječnost ne pristajem, moji kriteriji u radu su visoki! S prosječnosti nećemo vratiti publiku natrag u dvoranu…


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...