Zadar je domaćin prvog velikog treninga jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske

Grad Zadar domaćin je velikom treningu jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske. Tim vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta vježbat će s građanima pored Pozdrava Suncu u subotu, 9. travnja u 17 sati. Vježbači se već sad, zbog ograničenog broja, mogu prijaviti za trening putem službene web stranice:  www.aktivnahrvatska.hr.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta u Zadru su Grad Zadar i TZ Grada Zadra. Trenerski tim predvodi kineziolog Drago Pezić. Trening je namijenjen svim generacijama, izvodi se vlastitom tjelesnom težinom uz stručno vodstvo trenera projekta.

Aktivna Hrvatska do sada je na treninzima u devet godina okupila više od 40 tisuća građana. „Broj onih koje je naša poruka potakla na vježbanje broji se u stotinama tisuća. No, nažalost potrebno je stalno poticati i afirmirati ljude jer s vremenom interes opada. U sezoni pred nama krećemo u odlučnu borbu za promjenu životnih navika Hrvatske, a posebno se veselimo treningu u Zadru!“ – izjavio je trener Drago Pezić.

Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Mentalni trening, Definicija Hrane, GRAWE osiguranje, Janaf, PIK Vrbovec, Rajska Rajčice, Jana, Mg Mivela, AllergoSan, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik te Plava Laguna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...