Zadranima će dežurni stomatolog biti dostupan možda već ovog vikenda, što je s parkiralištem kod bolnice i hospicijem?

Nakon što su prihvaćeni njegovi amandmani o hospiciju i dežurnom stomatologu, nezavisni vijećnik Ivo Žuvela tijekom jučerašnje sjednice Županijske skupštine otkrio je da će Zadranima već ovog ili sljedećeg vikenda biti dostupan dežurni stomatolog. Ukazao je na problem parkirališta kod OB Zadar koje ne funkcionira i župana Božidara Longina pitao što je s projektom hospicija.

Longin je potvrdio da parkiralište ne funkcionira i rekao da je na tu temu održano više radnih sastanaka.

-U utorak smo razgovarali s ljudima iz Obala i lučica i nadam se da ćemo za dvadesetak dana imati rješenje. Razmišlja se i o parkiralištu na prostoru Hitne, ali i o višeetažnom parkiralištu kod bolnice, s morske strane, rekao je Longin, i dodao da je za projekt hospicija Ministarstvo rada i mirovinskog sustava predvidjelo 3,5 milijuna kuna te još 4,1 milijuna kuna u 2023. godini.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...