Zbog prometnice koja će voditi uz novi Lidl na snazi je privremena regulacija prometa

Grad Zadar izvijestio je vozače u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova društva MDK Građevinar d.o.o. na prometnom priključku u Ulici 7. domobranske pukovnije od 24. veljače 2022.  do 26. veljače 2022. s početkom od 9 sati na snazi biti privremena regulacija prometa.

Za vrijeme izvođenja radova, promet u ulici od Bulevara prema Vatrogasnom domu, zbog prometnice koja će voditi u novu trgovinu Lidla, odvijat će se dvosmjerno jednim prometnim trakom s prednošću prolaza za vozila koja dolaze iz smjera sjevera, odnosno iz ulice Put Murvice.

– Pozivamo sve sudionike na strpljenje u prometu zbog mogućih kraćih zastoja te na poštivanje znakova privremene regulacije prometa, pozivaju iz odsjeka za ceste i promet UO za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...