1,86 milijuna kuna; Završeni radovi na projektu sanacije obalnog zida luke Čeprljanda u mjestu Ugljan

Županijska lučka uprava Zadar završila je radove na projektu sanacije obalnog zida luke Čeprljanda u mjestu Ugljan.

Vrijednost radova iznosila je 1,86 milijuna kuna, a sufinancirali su ga Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Županijska lučka uprava Zadar i Zadarska županija.

“Ovo je još jedno u nizu ulaganja u lučku infrastrukturu na području naše županije. U proteklih 5 godina, uloženo je oko 250 milijuna kuna u lučku infrastrukturu u Zadarskoj županiji, a imamo još niz projekata u fazi realizacije ili pripreme. Projekt sanacije luke u Čeprljandi vrijedan je oko 1,86 milijuna kuna, a ostvaren je sredstvima resornog ministarstva, Županijske lučke uprave i Zadarske županije, uz operativnu podršku Općine Preko koja je pripremila projektnu dokumentaciju. Tu je vidljiva prava sinergija i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti još niz projekata na dobrobit naših stanovnika”, poručio je župan koji je obišao radove u pratnji državnih tajnika Josipa Bilavera i Šime Erlića, načelnika Općine Preko Jure Brižića i ravnatelja ŽLU Zadar Davora Škibole.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...