3 savjeta kako odabrati idealne opločnike za okućnicu

Nakon zimskog perioda, stiglo je proljeće, a ono najavljuje i početak radova na okućnicama. Ukoliko zadnjih nekoliko mjeseci planirate urediti okućnicu, a niste sigurni što i kako odabrati, nastavite čitati jer stručni tim iz ABK ima par savjeta za vas.

1. Razmislite gdje postavljate opločnike i ploče

Trebate pristupni put do kuće? Parking? Možda želite popločati prostor oko roštilja? U tom slučaju, trebate stabilne i otporne opločnike poput onih iz serije Lopud. Kombinacijom različitih veličina ovih opločnika, dobit ćete razne kvadratne oblike mirnih i diskretnih linija. Osim što će se savršeno uklopiti u svako dvorište, bit će izdržljivi i otporni na najveća opterećenja. Ako uživate u skladu zelenila i arhitekture, u tom slučaju su serije Molat ili Hvar idealne za spajanje najboljeg od oba svijeta.

2. Odaberite dizajn koji je ugodan i oku i okućnici

Želite uklopiti opločnike i ploče u moderan ili rustikalan izgled? Ukoliko je odgovor modernost, potražite je u seriji Molat koja složena u cik-cak ili „riblja kost“ uzorku odlično naglašava cijeli prostor. Za rustikalniji izgled, razmislite o seriji Hvar koja se svojim nepravilnim rubovima gotovo izvanredno uklapa u tradicionalni dekor.

3. Uz stručne savjete olakšajte si cijeli process

Od toliko pitanja i mogućnosti više ni sami niste sigurni što odabrati? Želite pogledati čitav asortiman betonske galanterije? Nema problema, dođite u ABK prodajni salon na adresi Zapužane 102 u Benkovcu gdje vam je u svakom trenutku na raspolaganju naš stručni tim koji će vas savjetovati oko odabira pravih opločnika i dizajna za vaš dom. Ukoliko se odlučite za nešto iz naše ponude, garantiramo najviši stupanj kvalitete uz najmanju cijenu, najmanji broj reklamacija te dostavu do željene adrese. Neka vam se sve poploči uz ABK.

Provjerite cjelokupnu ponudu na našoj web stranici ili nas kontaktirajte putem Facebooka ili na broj 023/662-720

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...