Bepo Bajlo: “Uspjeh Ive Bokanović je i u tome što su plaće u HNK Zadar redovite!”

Nogometaši HNK Zadar, koji imaju trinaest utakmica u nizu bez poraza u 3.HNL – jug, gostuju od 15.30 sati na igralištu Račice kod Vodica u utakmici 24. kola. Podsjetimo Zadrani u konkurenciji osamnaest klubova zauzimaju četvrto mjesto s 38 bodova, šest manje od vodećeg Jadrana Ploče, koji ima jednu utakmicu manje, dok su Vodice šesnaeste. Pravdu će dijeliti Karlo Marić iz Splita.

Utakmicu je najavio dugogodišnji djelatnik kluba sa Stanova profesor Josip Bepo Bajlo (78), koji smatra kako je današnja utakmica ključna za nastavak uspješnog niza.

HNK Zadru je današnji susret jako bitan za nastavak prvenstva, jednostavno moramo pobijediti, ali podcijeniti Vodice bilo bi pogubno! Doveli smo određena pojačanja koja su se dobro uklopila u sustav igre, uz to odrađene su jako kvalitetne pripreme pred nastavak drugog dijela sezone, tako da ovaj pozitivan niz mene uopće ne čudi. Još je dosta bodova u igri do kraja prvenstva, stići ćemo i vodećeg Jadrana Ploče, mišljenja sam kako će HNK Zadar sigurno izboriti viši rang natjecanja, kaže.

Možda je i dolaskom nove predsjednice Ive Bokanović HNK Zadar počeo igrati kao u transu?

Slažem se, i ona ima zasluge za dobre igre, stalno je u klubu i marljivo radi, ponaša se kao da je već desetak godina u klubu, jako brzo je pohvatala sve konce, i vodi klub kako Bog zapovijeda! To je pametna cura i nije je sram pitati mene za neke savjete, jer sam dugo godina u samom klubu i imam određena iskustva. Evo moram i ovo kazati, uspjeh Ive Bokanović je i taj što su plaće u HNK Zadar redovite! Svi smo mi osjetljivi na osobne dohotke, tako i sami igrači, koji se mogu mirno koncentrirati na igru, smatra.

Idete u Vodice?

Sigurno dolazim na utakmicu. Još ću vam reći ovo, otići ću u Katar na završnicu Svjetskog prvenstva u nogometu krajem studenog ove godine!, zaključuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...