Brojke ne lažu; Ovim modelima tenisica strelovito raste popularnost

Na pitanje koje će siluete tenisica uživati veliku popularnost u proljetnim mjesecima odgovor je odlučila ponuditi poznata modna platforma Stylight.

Nakon analize kupovnih navika preko 160 milijuna korisnika svoje stranice, Stylight je otkrio pet silueta tenisica koje će nesumnjivo obilježiti novu proljetnu sezonu.

Retro tenisice

U odnosu na veljaču prethodne godine, na stranicama Stylight zabilježenm je značajan porast klikova (+ 94 %) za tenisicama brenda New Balance, pa se sa sigurnošću može tvrditi kako su se tenisice u duhu 90-ih kakve nudi ovaj poznati sportski brend vratile u velikom stilu na modnu scenu. Najpoželjnijim retro tenisicama u modnim krugovima posljednjih mjeseci pokazao se model 550.

Tenisice s platformom

Po uzoru na modele kakvi su se nosily početkom milenija, tenisice s glomaznim, platforma potplatom ponovno uživaju pet minuta slave o čemu dovoljno govore podaci Googlea prema kojima su klikovi za ovom specifičnom siluetom tenisica posljednjih mjeseci porasli za 72 posto.

Održive tenisice

Budući da modni svijet sve više pridaje važnost odgovornoj proizvodnji, održivost postaje jedan od prioriteta pri izradi modnih komada, pa tako i tenisica. Modeli s potpisom francuskog brenda Veja pokazali su se najpopularnijim na Stylightu s porastom klikova od 31 posto.

Tenisice pastelnih boja

Iako je riječ o velikom proljetnom trendu u pogledu konfekcije, pastelne boje sad su itekako tražene i u formi tenisica. Stylight je posljednjih tjedana zabilježio 23 posto više klikova pojma ‘tenisice pastelnih boja’.

Tenisice tehničkih značajki

Izvan sporta, tenisice dizajnirane da poboljšaju sportske performanse, a istovremeno su udobne, postupno dobivaju svoje modni kredibilitet uz povećanje od 33 posto u pretraživanjima na Googleu, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...