Carter je u štrajku, dežura u sobi i čeka uplatu od KK Zadra!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija kako je Justin Carter jučer na treningu koji je bio zakazan za 18 sati odbio trenirati, odnosno da je u štrajku do daljnjeg! Od izvora bliskom klubu saznajemo kako Amerikanac do daljnjeg uopće neće trenirati. U svojoj sobi u kojoj je smješten u Zadru Carter dežura kraj laptopa i prati hoće li mu KK Zadar uplatiti zaostale plaće koje mu klub duguje! Pomoćni trener Srđan Helbich, koji mijenja Vladimira Anzulovića, jer se Zula još nije potpuno oporavio nakon preboljenog Covida – 19, rekao nam je kako to što Carter nije sinoć trenirao, nije u njegovoj nadležnosti, te da on tu ne može ništa!

Podsjetimo, Carter je jučer za naš portal izjavio kako će pričekati nekoliko dana i onda donijeti konačnu odluku ostaje li ili diže sidro, odnosno pronalazi li novi klub! Naravno, sve ovisi o tome hoće li mu KK Zadar isplatiti novce, koje je više nego zasluženo zaradio doslovno na parketu za dres Zadra davavši i krv, znoj i suze!

Direktor KK Zadar Željko Žilavec, kazao je kako ima plan B, ali nekako smo mišljenja da blefira! Žilavec želi kupiti vrijeme koje nepovratno curi, ali jedno je sigurno, ukoliko se Cartera ne plati, on neće igrati sutra u petak 18. ožujka u 1. kolu Lige za prvaka, u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić protiv Zaboka, kao niti sutradan u istoj dvorani u 17 sat protiv Cedevita Olimpije u 23. kolu ABA lige.

Navijači KK Zadra jedva čekaju subotu, okupit će se u 15.30 sati ispred kafića Roma i onda se zajednički uputiti na utakmicu protiv Ljubljančana. Ovim činom navijači, koji su ogorčeni stanjem u klubu, žele pokazati kao su zauvijek uz KK Zadar. Uz poruku svima : Dižite se Zadrani!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...