Challenger Zadar: Poljičak ispao!

Jedan od najboljih juniora svijeta, 17-godišnji Mili Poljičak, drugu sezonu zaredom zaustavljen je na startu ATP challengera Zadar Opena, i to ponovno porazom u tri seta.

Prošle godine u prvom ga je kolu pobijedio sunarodnjak Frane Ninčević, a sada je od njega sa 6-2, 4-6, 7-5 bio bolji Poljak Daniel Michalski, 337. igrač s ATP liste, koji se na glavni turnir ATP Challengera u Zadru probio kroz kvalifikacije.

Bio je to vrlo izjednačen dvoboj, u kojem je početak pripao Poljaku, prije nego je hrvatski tenisač uspio uzvratiti i izjednačiti na 1-1 u setovima. U trećoj dionici Michalski je imao 5-3, no Poljičak je vratio ravnotežu i izjednačio na 5-5. Međutim, novi izgubljeni servis više nije mogao nadoknaditi.

Tako će u pojedinačnoj konkurenciji turnira koji se održava u Falkensteiner Resortu Punta Skala u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i teniskog kluba Borik u osmini finala zaigrati dvojica hrvatskih tenisača. Obojica će za suparnike imati Talijane – Dinu Prižmića čeka Flavio Cobolli, a Duju Ajdukovića Lorenzo Giustino.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...