Dan narcisa u subotu na Narodnom trgu, možete uplatiti i dobrovoljne priloge

Udruga Europa Donna Zadar poziva Vas na tradicionalno obilježavanje Dana narcisa u subotu, 26. ožujka pod motom Mir i zdravlje.

U ovim burnim vremenima pandemije i ljudskih stradanja potrebno je donijeti malo radosti i nade svim potrebitima. I ova akcija ima tu zadaću.

Kao i svake godine ovom prigodom darujemo cvijet narcisa – simbol izdržljivosti, svjetla i proljeća. Akciju organiziramo zajedno s Ligom protiv raka i Zavodom za javno zdravstvo u Zadru.

Prikupljamo dobrovoljne priloge građana, svake godine za drugu namjenu. Ove godine ćemo prikupljati sredstva za opremanje Onkološkog odjela zadarske Opće bolnice.

Zajedno su s nama udruge žena otoka Ugljana, Pašmana, Vira i gradova Biograda, Benkovca, Nina i Novalje, Zavod za javno zdravstvo Zadar i zadarska Liga protiv raka.

Pridružite nam se, sudjelujte i dajte svoj doprinos za liječenje svih potrebitih. Rano otkriven rak je izlječiv, a ako ga treba liječiti, učinimo to zajedno na najbolji mogući način.

Dođite i pridružite nam se u subotu, 26.03.2022. na Narodnom trgu u Zadru, od 10 do 12 h.

Očekuje Vas cvijet narcisa, osmijeh i veliko srce naših volonterki.

Dobrovoljne priloge možete uplatiti na žiro račun OTP banke –

IBAN: HR 3824070001100443902 s naznakom: Dan narcisa 2022.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...