Donat dočekuje super jaki dubrovački Libertas; Karlović: “Ulazimo u meč opušteno”

Nastavlja se natjecanje u Superligi Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu, zadarski Donat ovog vikenda u svojoj dvorani Bagat očekuju dva susreta, prvi je već danas u 13 sati protiv Splita u susretu 13. kola, dok sutra u 11 sati za protivnika imaju super jaki dubrovački Libertas.

Igrači trenera Davora Karlovića trenutno na ljestvici zauzimaju osmo mjesto u konkurenciji dvanaest klubova, s pet pobjeda i sedam poraza, dok je Libertas vodeći sa svih dvanaest pobjeda.

Davore, hoćeš li sjediti na klupi i voditi svoje momke u dva domaća dvoboja koje vas očekuju?

Evo još se odmaram…ha ha…vikend je, imam malo produženi odmor, naravno da ću ja voditi moje momke u obje utakmice, iako imam problem s nogom. Splićanima želimo uzvratiti za poraz u njihovoj dvorani u prvom dijelu prvenstva, gdje smo odigrali najlošiju utakmicu ove sezone. Neće biti nimalo lako, ali naša je prednost što igramo u našoj dvorani Bagat.

Danas je na rasporedu Split, sutra vas već očekuje jaki Libertas Dubrovnik?

Slažem se, Libertas je trostruki državni prvak, izuzetno jaka momčad, mi tu nemamo što izgubiti, ući ćemo u meč opušteno i bit će to jedan od lakših susreta ovogodišnjeg prvenstva. Teško ćemo Dubrovčane pobijedit, jer oni ne znaju za poraz već pune tri godine, imaju tri strašno dobra igrača, nije realno očekivati našu pobjedu, ali Split koji ima pobjedu manje od nas i na devetom je mjestu, moramo dobiti! Svi igrači su nam spremni a zaigrat će Tomislav Zubčić, Filip Borovnjak, Danijel Mijatović, Antonio Goja i Ante Ražov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...