Dukić upitan za funkciju zgrade Županije: “Nismo luk jeli nit’ mirisali, ne možemo samo doći i reći to je naše!”

SDP-ova vijećnica Irena Dragić gradonačelniku Branku Dukiću postavila je pitanje u kojoj funkciji on vidi zgradu Zadarske županije oko koje se već neko vrijeme, budući da bi ju država mogla prepustiti Zadarskoj nadbiskupiji kao obeštećenje za nekretnine oduzete Crkvi za vrijeme Jugoslavije, lome koplja.

Ova iznimna građevina mora biti u vlasništvu Grada Zadra. Sve drugo bila bi veleizdaja, zaključila je Dragić.

Gradonačelnik je kratko obrazložio svoj stav.

Nedavno Putin, sada veleizdajnik! Nismo luk jeli nit’ mirisali, a nazivate nam veleizdajnicima. Grad Zadar nije tamo stanovao, nismo upravljali u toj zgradi i nemamo pravo otići tamo i reći to je naše. Na Županijskoj skupštini ćete rješavati ovo pitanje… Providurova, Centar za mlade, knjižnica primjeri su da Grad Zadar dobro upravlja građevinama u svom vlasništvu… A što se tiče Doma Županije vjerujem da će biti nešto dobro u njemu…, kazao je Dukić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...