Duško Vujošević: “Zadrani, napravite demonstracije! KK Zadar neka se vrati u Jazine”

Nazvali smo nekadašnjeg trofejnog trenera beogradskog Partizana, Duška Vujoševića (63), Dule je uvijek spreman na razgovor o situaciji u KK Zadar,  osvrnuo se i na rat u Ukrajini.

Dule kako zdravlje?
– Evo taman sam s jednim društvom u kafiću, a što se tiče zdravlja, hvala na pitanju solidno je, sad sam na nekakvim pretragama i čekam na transplantaciju bubrega…
Dule nam je odmah uzvratio s pitanjem, što je s trenerom Vladimirom Anzulovićem, kad smo mu rekli da je imao Covid-19, i da se oporavlja, kao iz topa je odgovorio.
– Pa čovječe, kod vas tko god da dođe za trenera ima težak oblik Covida, prije Mršić, sad Anzulović…
Trofejni trener na saznanje da je KK Zadar i dalje u teškoj financijskoj situacija ima svoje mišljenje o tome.
– Pa što ne pritisnete malo Grad Zadar, napravite demonstracije! Nije samo važna socijala, školstvo, zdravstvo, kultura i osjetljivost građana, i košarka ima svoje mjesto u Zadru, klubu treba pomoći!
Dvorana Krešimir Ćosić zjapi prazna, gledatelja ima par stotina po utakmici?
– Mislim da bi uprava kluba morala razmisliti o tome da se KK Zadar preseli u dvoranu Jazine!
Kako komentiraš rat u Ukrajini?
– Slušaj, niti jedan rat nije pravedan tamo gdje ginu djeca! Ovo je užas, rat u Ukrajini se mora zaustaviti, protiv bilo kakvog sam rata. Pretjerao je Putin svakako, u neku ruku i Amerika… Amerika će braniti demokraciju tamo i to do zadnjeg Ukrajinca…Iskreno ću vam reći, tužan sam što se Slaveni međusobno ubijaju….slušaj, nemoj mi zaboraviti pozdraviti mog starog prijatelja doktora Mladena Srzentića!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...