Duško Vujošević: “Zadrani, napravite demonstracije! KK Zadar neka se vrati u Jazine”

Nazvali smo nekadašnjeg trofejnog trenera beogradskog Partizana, Duška Vujoševića (63), Dule je uvijek spreman na razgovor o situaciji u KK Zadar,  osvrnuo se i na rat u Ukrajini.

Dule kako zdravlje?
– Evo taman sam s jednim društvom u kafiću, a što se tiče zdravlja, hvala na pitanju solidno je, sad sam na nekakvim pretragama i čekam na transplantaciju bubrega…
Dule nam je odmah uzvratio s pitanjem, što je s trenerom Vladimirom Anzulovićem, kad smo mu rekli da je imao Covid-19, i da se oporavlja, kao iz topa je odgovorio.
– Pa čovječe, kod vas tko god da dođe za trenera ima težak oblik Covida, prije Mršić, sad Anzulović…
Trofejni trener na saznanje da je KK Zadar i dalje u teškoj financijskoj situacija ima svoje mišljenje o tome.
– Pa što ne pritisnete malo Grad Zadar, napravite demonstracije! Nije samo važna socijala, školstvo, zdravstvo, kultura i osjetljivost građana, i košarka ima svoje mjesto u Zadru, klubu treba pomoći!
Dvorana Krešimir Ćosić zjapi prazna, gledatelja ima par stotina po utakmici?
– Mislim da bi uprava kluba morala razmisliti o tome da se KK Zadar preseli u dvoranu Jazine!
Kako komentiraš rat u Ukrajini?
– Slušaj, niti jedan rat nije pravedan tamo gdje ginu djeca! Ovo je užas, rat u Ukrajini se mora zaustaviti, protiv bilo kakvog sam rata. Pretjerao je Putin svakako, u neku ruku i Amerika… Amerika će braniti demokraciju tamo i to do zadnjeg Ukrajinca…Iskreno ću vam reći, tužan sam što se Slaveni međusobno ubijaju….slušaj, nemoj mi zaboraviti pozdraviti mog starog prijatelja doktora Mladena Srzentića!
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...