Horvat, KK Zadar Unofficial: “Sprema se smjena. Žilavec prema mojim informacijama neće još dugo biti direktor kluba!”

Tomislav Horvat (39) osnivač Facebook stranice KK Zadar Unofficial imao je potrebu obratiti se javnosti  oko događanja i dubioza u KK Zadar, Tomislav zna dosta toga što nažalost smeta upravi kluba.

Tomislave, imaš informacije kako će direktor KK Zadar Željko Žilavec ubrzo izabrati novog sportskog direktora?

Istina, prema mojim saznanjima on će već sljedećeg ponedjeljka imenovati sportskog direktora, sam će odlučiti koga će postaviti na tu funkciju, iako je javno komunicirano kako će se sportski direktor izabrati u dogovoru Žilavca s Nadzornim odborom! Željko Žilavec taj dogovor očito krši, ali to je taj njegov loš današnji odnos sa NO, koji nažalost nije legitiman, stoga direktor kluba radi ovo što radi, što je naravno štetno za klub.

Sprema li se otkaz Željku Žilavcu?

Ono što znam je kako neće još dugo biti direktor kluba! Ubrzo nakon Skupštine 5. travnja, sprema mu se smjena, jer će NO  napokon postati legitiman.

Žilavec govori i da je uplatio igračima plaću za siječanj?

Tu je on vrlo nedorečen, osobno nekako sumnjam kako je lako moguće da mu je Grad Zadar uplatio milijun kuna, što gradonačelnik Dukić svojim potpisom i suglasnošću ima pravo jedanput godišnje, bez da ikog pita!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...