Idući tjedan radovi u Put Biliga, dobit ćemo semaforizirano klasično T križanje sa lijevim skretačima

Prva točka dnevnog reda Kolegija gradonačelnika bio je izvještaj o statusu provedbe projekata gradnje, kojeg je obrazložio pročelnik Darko Kasap.

Započeli su radovi na izgradnji pristupne ceste za poduzetničku zonu Crno II faza. Izvođač je Sarađen d.o.o., vrijednost radova je 3.730.273,95 kn plus PDV, a rok dovršetka 6 mjeseci.

Isto tako, u tijeku su radovi na križanju ulica Jurja Križanića i Puta Bokanjca. Izvođač su Ceste Zadarske županije d.o.o., iznos 1.346.161,94 plus PDV, a rok izvođenja 6 mjeseci.

Pokrenut je postupak procjene tržišne vrijednosti nekretnina u obuhvatu izgradnje (otkup) za uređenje ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana, ulice Nikole Tesle – III faza, križanje ulice Braće Miroslava i Janka Perice, Šestanskog prolaza i Put Kotlara.

Hrvatske ceste započinju 15. ožujka s uređenjem križanja ulica Put Biliga i Hrvatskog sabora, koje je planirano kao semaforizirano klasično T križanje sa lijevim skretačima.

U prvoj fazi planira se izvesti radove u ulici Put Biliga, koja će biti zatvorena za sav promet u skladu s privremenom regulacijom prometa, dok će se za to vrijeme ulicom Hrvatskog sabora promet odvijati u oba smjera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...