Cestitka_Uskrs

INCIDENT U AZILU Htjeli natrag štene pa napali volonterku; “Skoro je zadavljena, dobila je šakom i laktom u nos”

U Zadarskom azilu jučer je došlo do incidenta zbog kojega je zatvoren za posjete. Naime, kako je napisala volonterka na Facebook stranici, do sukoba je došlo kada su u azil upale osobe tražeći štene koje su prije 20 dana dobrovoljno predale budući da nisu mogle brinuti o njemu.

“Zadnjih tjedan dana dolaze u azil jer ga žele natrag. Radi se o osobama koje nisu u mogućnosti brinuti niti sami o sebi i koji su pod vidnim utjecajem svakakvih opijata. Danas je kolegica dobila šakom i laktom u nos, napukla je hrskavica te skoro zadavljena. Pozvana je policija te se dalje postupalo po zakonu. Više od ovog ne mogu napisati.
Vrata azila će biti zatvorena ovih dana, pliz imajte razumijevanja. Čim budem imala koju info više za podijeliti sa vama, hoću!”, napisala je volonterka, a kako se doznaje iz PU zadarske, radi se o 54-godišnjaku, 51-godišnjaku i 45-godišnjakinji. Muškarci su fizički nasrnuli na 28-godišnju djevojku, dok ju je žena vrijeđala i omalovažavala.

Trojac je otprije poznat policiji, a utvrđeno je da je 54-godišnjak u krvi imao 0,52 promila alkohola u krvi.

Policija je nad ženskom osobom morala upotrijebiti sredstva prisile jer je vrijeđala i odbijala otići s policijskim službenicima, a kasnije joj je pružena liječnička pomoć.

Svima slijedi optužni prijedlog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...