Na autocesti kod Nadina potegnuo 244 kilometara na sat, pijani 25-godišnji vozač BMW-a vikend rekorder u Zadru

Tijekom kontrole prometa alkotestirana su 194 vozača, od kojih je 14 vozača upravljalo vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u nedjelju, 13. ožujka u 03.30 sati u Ulici 4. Gardijske Brigade u Zadru, gdje je 25-godišnjak upravljao s automobilom BMW, zadarske registarske oznake, pod utjecajem alkohola od 1,41 g/kg.

Policijski službenici izdali su vozaču prekršajni nalog te je isključen iz prometa.

Najveća izmjerena brzina evidentirana je u subotu, 12. ožujka u 16.12 sati, na A-1, dionici Pristeg-Nadin, gdje je 45-godišnji državljanin Srbije upravljao s osobnim automobilom BMW,  brzinom od 244 km/h, na dijelu gdje je brzina ograničena na 130 km/h.

Policijski službenici izdali su mu prekršajni nalog na iznos od 5 tisuća kuna i izrekli zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od mjesec dana.

Također, u subotu u 13.02 sati na A-1 na dionici Benkovac-Pristeg, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar sa službenim vozilom “presretač” snimili su 63-godišnjeg hrvatskog državljanina kako upravlja osobnim automobilom marke VW Tiguan brzinom od 214 km/h, na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Vozaču je izdan Prekršajni nalog uz kaznu od 5 tisuća kuna, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od jednog mjeseca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...