Lijepa Slovenka koju povezuju s Vrsaljkom pokazala trbuh na novoj fotografiji

Lijepa slovenska manekenka Kaja Vidmar podigla je poprilično prašine kako u domovini tako i kod nas kad je prije nekog vremena iznebuha objavila fotografije na kojima se vidi da je u visokom stupnju trudnoće.

Kaju povezuju s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom, a iako navodni par mudro šuti, neki su dokaze za to našli u fotografijama tajanstvenog muškarca kojemu se vidi samo sjena koja neodoljovo podsjeća na Vrsaljka, a koje Kaja objavljuje na Instagramu, piše Story.

Manekenka je na Insta storyju sad objavila novu fotografiju sad već poprilično velikog trudničkog trbuha, a u jednom je ranijem intervjuu otkrila da čeka djevojčicu koja bi se trebala roditi u rano proljeće.

O svom partneru nije otkrila gotovo ništa, osim što ga je opisala poprilično laskavo.

Nakon nagađanja da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko za kojeg slovenski mediji navode da već neko vrijeme živi s Kajom u Madridu, ona glasine nije komentirala, no oglasio se naš nogometaš nakon što ga je snašla neviđena pozornost medija i javnosti.

U objavi ipak nije otkrio ništa više od toga da ga je ponašanje pojedinih novinara razljutilo.

‘Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtu babe Anđe i dida Jose… Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtu! Baba, ne daj vrta, volim te’, napisao je i označio domaću televiziju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...