Miočić ostao u čudu, Schwarzenegger zastao da bi mu stisnuo ruku: “Obožavam te!”

Bivši UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić naletio je na poznatog Arnolda Schwarzeneggera, a poznati bivši glumac i političar u lice ga je nahvalio kao rijetko tko.

Miočić ne dobiva često pažnju koju zaslužuje od UFC-a i Dane Whitea pa će mu ove riječi hvale od jednog od najpoznatiji svjetskih snagatora svih vremena dobro sjesti vjerujemo:

“Obožavam tvoje borbe, bio si fantastičan, zabavljaju me tvoje borbe godinama. Tvoj stil je toliko dobar, toliko učinkovit, ne mogu vjerovati, čovječe“, rekao je Arnie

“Riječi mudrog čovjeka”, napisao je Stipe i objavio taj veličanstveni susret na svom Instagramu, ali fanove više zanima kad bi se mogao vratiti u oktogon.

Njegovo ime nedavno je iz naftalina izvukao Jon Jones, s kojim ga guraju u borbu, spomenuo ga je i Chael Sonen koji je otkrio kako se čuo s njegovom suprugom i posvjedočio kako je nabacio desetak kilograma mišića, međutim on zasad mudro šuti.

Miočić se nije borio od prošle godine kad je ostao bez pojasa poslije nokauta od aktualnog prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji Francisa Ngannoua, prenosi Gol.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...