Mirko Jošić: “Svatko bi nešto razapinjao, kako mene tako i KK Puntamiku”

Opet se dogodila trenerska smjena u KK Puntamika, nakon niti mjesec dana i dvije utakmice na klupi, Hrvoje Vlašić je napustio klub, naslijedit će ga njegov dosadašnji pomoćnik 29-godišnji Roko Jurlina, druga je to promjena na klupi tog kluba, nakon što je otišao Stipe Kuliš.

 

Predsjednik Puntamike Mirko Jošić objasni je razlog odlaska Vlašića, te se kratko osvrnuo na situaciju u klubu.

– Vlašić je imao Covid-19 i nekakvih post Covid problema, nakon čega nam je rekao kako ne može dalje raditi s prvom momčadi, on i ja smo se lijepo i prijateljski dogovorili, nije bilo nikakve ljutnje, nastavit će dalje Roko Jurlina koji poznaje igrače, i to je to.

Ostanak u ligi će biti gotovo nemoguće ostvariti?

– Teoretski možemo, a u praksi ćemo vidjeti! Ima još dosta utakmica, ako uspijemo ostati u ligi dobro, ako ne ništa, što možemo, to je sport, postoje usponi i padovi.

Što je s plaćama igrača, kasne li i dalje?

– Gledajte, mi smo dio dugovanja zatvorili, želimo to ispuniti na najbezbolniji način i sezonu završiti kvalitetno do kraja! Razočaran sam što nismo uspjeli zatvoriti sva obećanja, pa ne mogu ja zadržati igrače koji imaju nekih boljih ponuda! Vidim da svakoga nešto žulja, svatko bi nešto razapinjao, kako klub tako i mene, imamo mi naše pretkadete, kadete i juniore koji ostvaruju dobre rezultate, to je naša budućnost!

Roko Jurlina koji će sad voditi prvu momčad, kandidirao se i za sportskog direktora KK Zadar?

– Roko ima moju potpunu podršku, ujedno i čitavog kluba, svatko ima pravo na jedan cilj u životu, na jedan iskorak više.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...