Modrić komentirao izbacivanje ruskih klubova iz natjecanja: “Nadam se da će lideri što prije postići nekakav sporazum”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida, Luka Modrić, izašao je pred novinare uoči uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a gdje Real lovi prolaz dalje.

Eskalacija rata u Ukrajini rastužila je ljude diljem svijeta, a sportski svijet reagirao je otkazivanjem brojnih događaja u Rusiji, kao i suspenzijom ruske nogometne reprezentacije te ruskih klubova iz međunarodnih natjecanja.

“To nikome ne čini dobro. Nadam se da će ljudi koji vode te zemlje postići nekakav sporazum jer rat ne služi ničemu.” rekao je Modrić i prisjetio se teškog djetinjstva u Zadru gdje je živio u hotelu kao prognanik nakon što su pobjegli iz Zatona Obrovačkog zbog srpske agresije.

“Proživio sam rat, pa ne volim gledati takve prizore. Jako je tužno to što se događa, blizu nama, to je doista grozno. Nadam se da će što prije završiti,” zaključio je Modrić.

Upitan je li dogovorio produženje ugovora s Real Madridom budući da mu ugovor istječe 30. lipnja, nasmijao se i odgovorio:

‘Ne želim govoriti o toj temi jer je u ovom trenutku pred nama važnija stvar, a to je utakmica. Ne želim pričati o produženju ugovora i o tome hoću li biti ovdje iduće sezone jer sam sada koncentriran samo na utakmicu’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...