Moguća glasnogovornica KK Zadar Iva Rončević: “Ako mi se ne svide uvjeti, posao neću prihvatiti”

Košarkaški klub Zadar za nekoliko dana izabrat će novog voditelja marketinga, ujedno i glasnogovornika kluba. Jedan od kandidata je i Zadranka porijeklom s Lukorana, Iva Rončević (40), inače profesorica engleskog i talijanskog jezika u Gimnaziji Franje Petrića, također i voditeljica HRT-ove emisije Poslovni plan, koja ide subotom u podne na HTV2.

 

Iva, prijavila si se na javni poziv za voditelja marketing i glasnogovornika, nisi jedina djevojka koja se prijavila, svoju molbu dala je i Monika Vojvodić, koji je razlog, što te vuče u KK Zadar?

– Tako je, vuče me ljubav prema svom gradu, ljubav prema košarci za koju smatram da je duboko ukorijenjena u svakoga tko živi u Zadru i voli naš grad. Smatram kako svojim znanjem i sposobnostima tu mogu jako puno napraviti.

Profesorica si u školi, radiš i na HRT-u?

– Istina, imam svoj stalni posao u školi,  honorarno radim na HRT-u, tako da mi ovo sad u principu ne treba, ali prijavila sam se iz dobrih namjera. Na HRT-u radim nešto više od godinu dana, ali sam vodila razne evente u Zadru više od deset godina, zadnje tri godine sam vodila Glazbene večeri u Svetom Donatu. Istaknut ću, kako dolazim na utakmice u dvoranu Krešimir Ćosić, ali ne baš na svaki susret.

Imaš li neke svoje ideje kako poboljšati komunikaciju s medijima koja je katastrofalna, te kako poboljšati marketing i web shop koji je od ogromne važnosti za KK Zadar?

– Sigurno da imam svoje neke ideje i planove, ali neću vam otkriti detalje, bar ne još. Ali svakako da razmišljam kako poboljšati marketing, web shop i suradnju s medijima! Možda bi uvela i presice i prije svake utakmice, njih nema.

Situacija u KK Zadru je loša?

– Slažem se, ali to što je takva situacija za mene bi bio samo izazov, mislim da se mora poboljšati ovo stanje u klubu, to očekuju navijači, a i sami građani Zadra!

Ako baš ti budeš izabrana, kako bi uskladila posao u školi i na HRT-u?

– Ako budem izabrana, moram crno na bijelo vidjeti koji su uvjeti na tom poslu u KK Zadar koji mi se nude, dakle, ako i dobijem taj posao prvo moram dobro razmisliti, odvagnuti koji su mi uvjeti najbolji, tek tada bi odlučila! Gledajući i posao u školi i na HRT-u, ako uvjeti ne budu onakvi kakvi ja želim, tada posao u KK Zadar neću prihvati! Ja sam ozbiljna osoba, ako bi radila posao voditelja marketinga i glasnogovornika, onda bi ga radila maksimalno predano, nikako polovično.

Jesi se bavila ikad sportom?

– S košarkom ne, ali igram tenis u zadarskoj ligi rekreativaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...