Oglasili se trgovački lanci o količinama proizvoda u zalihama

Iz vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj u petak su objavili da imaju dovoljne količine proizvoda na zalihama te poručili da nema razloga za zabrinutost kupaca u vezi opskrbe.

“Lidl Hrvatska nema manjkova robe na policama jer smo osigurali dostatne zalihe navedenih artikala zahvaljujući kvalitetnim odnosima sa partnerima i dobavljačima”, odgovorili su iz Lidla na upit Hine.

Iz Spara Hrvatska su također istaknuli kako nemaju poteškoće u opskrbnom lancu, da imaju dovoljne količine proizvoda na zalihama te da surađuju s dobavljačima koji imaju osiguranu sirovinu.

“Spar Hrvatska nema poteškoće u opskrbnom lancu niti imamo najave dobavljača da će ih biti”, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Navode i kako surađuju s domaćim dobavljačima koji imaju osiguranu sirovinu i to iz Hrvatske.

“Imamo apsolutno dovoljne količine proizvoda na zalihama”, poručili su iz Spara, napominjući da ako pojedinačno i dolazi do povećane potražnje, pripisuju to interesu mogućih prekupaca ili kao posljedicu neosnovanih nagađanja u javnosti, što neke kupce možda čini nesigurnima.

Nema razloga za zabrinutost kod kupaca, poručuju iz Spara Hrvatske.

Ranije danas i iz Konzuma poručili da su njihove prodavaonice i skladišta dobro opremljeni robom, osigurane su dovoljne količine svih proizvoda te u ovom trenutku neće ograničavati količinu kupnje.

“Konzumove prodavaonice i skladišta dobro su opremljeni te smo za sve kupce i partnere osigurali dovoljne količine svih proizvoda, pa tako i jestivog ulja za normalnu kupnju i potrošnju”, naveli su iz  tog trgovinskog lanca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...