Opera otvara vrata u petak, Podroom se još dvoumi – radit će se do 2, bez ograničenja posjetitelja uz covid potvrde

Odlične vijesti stižu za sve koji s nestrpljenjem iščekivali povratak noćne zabave.

Iako su epidemiološke mjere, koje su trenutačno na snazi, predviđene do 31.ožujka, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je potvrdio da su u Hrvatskoj od petka na snazi blaže protuepidemijske mjere. Produljuje se vrijeme rada ugostiteljskih objekata te se ukida ograničenje broja prisutnih na javnim okupljanjima uz covid potvrde.

U zatvorenim prostorima na okupljanjima na kojima svi prisutni nemaju covid potvrde može biti do 100 osoba. Ako svi prisutni imaju covid potvrde više nema ograničenja.

Ugostiteljski objekti mogu raditi do 2 ujutro.

“Produljuje se radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 2 ujutro, umjesto do ponoći kako je bilo do sada, a to se odnosi i na javna okupljanja i manifestacije. Uvodi se iznimka da ugostiteljski objekti mogu usluživati sve goste, a ne samo one koji sjede na stolovima, ali samo ako imaju kontrolirani ulaz i ako svi koji ulaze u prostor imaju digitalne covid potvrde”, rekao je Božinović.

U prijevodu, noćni klubovi koji rade u isključivo zatvorenom prostoru ovoga će petka ponovno primiti goste.

Doznajemo kako će Opera raditi do spomenutih 2 sata, a uz covid potvrde koje će trebati predočiti, nema ograničenja u broju posjetitelja.

U klubu Podroom, neslužbeno, još dvoume hoće li posjetitelje primiti već ovoga vikenda, no javnost će o istom obavijestiti pravodobno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...