Ovako je zadarska diva Olivera izgledala prije estetskih korekcija: “Moram naglasiti da je moja stražnjica prirodna!”

Pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja Oly Ly Olivera Matijević rođena je Karlovčanka koja trenutačno živi u Zadru, a njezini su glazbeni hitovi poznati u cijeloj regiji.

Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška.

Olivera, koja je već dobila titulu hrvatske Kim Kardashian, a imala je prilike i snimiti glazbene uratke s regionalnim zvijezdama, u intervjuu za RTL.hr otkrila je detalje o svojim bivšim ljubavima, glazbenoj karijeri i suradnjama, prijateljstvu s Vatrenima, ali i kakav je njezin idealan Gospodin Savršeni.

Kako je otkrila, na početku svoje karijere pjevala je rock glazbu, a onda otišla u turbofolk vode.

Razlog prelaska na folk je bio isključivo vođen mojim osjećajima prema glazbi i uvijek sam slušala svoje srce, objasnila je.

Neki mediji već su je prozvali hrvatskom Kim Kardashian, a nije tajna da je Olivera napravila neke fizičke korekcije poput povećanja usnica. No, svoje mišljenje o tome Olivera je otkrila u nedavnom intervjuu za RTL.

Svakako da mi imponira takav epitet, iako moram naglasiti da je Kim ugradila silikone, a ja sam prirodna, tj. moja stražnjica je prirodna. No ja volim da me svi znaju kao Oliveru Matijević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...