Ovu nedjelju na Višnjiku se održava izložba oldtimer vozila u organizaciji OTK Zadar

Povodom Nagrade grada Zadra koja je u organizaciji Automobilističkog kluba RTZ, ovu nedjelju održat će se izložba oldtimer vozila.

Oldtimer klub Zadar u suradnji s Vespa klubom Zadar, Moto klubom Arbanasi i Oldtimer klubom sv. Krševan organizira po prvi put automoto oldtimer izložbu koja će sve na trenutak vratiti u polovinu prošlog stoljeća i podsjetiti nas što su to vozili naši očevi, djedovi, mame, bake… Bit će izloženo oko 90-ak oldtimer automobila, 20-ak motocikala i 20-tak Vespi.

Od automobila, naći će se pokoji Rolls Royce, Porsche, Ferrari, Mercedes, BMW, Fiat, Alfa Romeo, Opel, VW i drugi, ali i američki automobili poput Buicka, Pontiaca, Forda i Jeepa. Za atraktivne motocikle i Vespe pobrinut će se MK Arbanasi i Vespa klub Zadar.

Izložba se može pogledati u nedjelju od 10:00 do 18:00 sati u sklopu Športskog centra Višnjik. Svi su dobrodošli razgledati izložena vozila i od vlasnika doznati nešto više o njima, ali i upoznati rad klubova.

Osim toga, posjetitelji će imati priliku glasovati za najljepšeg od najljepših na info pultu OTK Zadar te će se vlasnicima tih vozila dodijeliti i pehari.

Ljubitelji oktanskog automoto sporta u Zadru uživat će na sjevernoj strani Višnjika gdje će se održavati Prvenstvo II. kategorije u kronometar vožnjama, Otvoreno prvenstvo Grada Zadra, A11 kronometar, K11 karting kronometar i Promo fićo kup što sve skupa čini manifestaciju Nagrada grada Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...