Oživljavanje hrvatske vinske scene se nastavlja u Zadru!

Dalmacija se budi s vrhunskom ponudom vina, a veliki broj vinara će se predstaviti upravo na najvećem festivalu u Dalmaciji- Zadar Wine Festivalu.

Razlog je više nego dobar; nakon dvogodišnje pauze, 1. i 2. travnja održati će se četvrti Zadar Wine Festival na novoj i većoj lokaciji, u dvorani Športskog centra na Višnjiku.

Organizator festivala je poznati zadarski sommelier Ivan Stiblik, veliki zaljubljenik u vinski svijet.

Zadar Wine Festival je spoj vinara s ugostiteljima, hotelijerima i ljubiteljima vina, a vraća se s novom energijom i bit će zasigurno još jedan dokaz kako je Zadru i središnjoj Dalmaciji potreban ozbiljan vinski Festival.

Vrijeme održavanja Festivala se pokazalo iznimno uspješnim, mlada vina su spremna za konzumaciju, a hotelijeri i ugostitelji pripremaju vinske karte za novu sezonu.

Odaziv je odličan, prijave stižu iz cijele Hrvatske. Puno vinara se vraća u Zadar, a glas o kvalitetnom festivalu uvjerio je i nove vinare da se predstave na Zadar Wine Festivalu.

Ovogodišnji Festival prvi put će se održati u Dvorani „Krešimir Ćosić“ gdje ćemo imati veći prostor za izlagače i 1000 besplatnih parkirnih mjesta za sve posjetitelje što je iznimna prednost.

Novost Festivala je „Food corner“, gastronomska ponuda zamišljena kao moderan dalmatinski street food koncept iza kojeg će stajati poznati hrvatski chef Braco Sanjin.

Za potpuni ugođaj pobrinuti će se poznati zadarski glazbenici, Ellena Stela uz pratnju Ante Jelinčić tria, te kvartet domaćih glazbenika na čelu s Helenom Hunčaga.

Festival privlači mnogobrojne izlagače i posjetitelj iz cijele Hrvatske, za koje smo osigurali promotivne cijene smještaja u malim hotelima i apartmanima.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...