Pet kandidata želi voditi Dom zdravlja, tko preuzima Erlićevo mjesto u Zavodu znat će se u petak

Upravno vijeće Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije sutra će odlučiti tko će zamijeniti Ivicu Erlića na mjestu ravnatelja ove zdravstvene ustanove.

Sjetimo, Erlić je smijenjen nakon što mu se na teret stavlja da je u siječnju, protivno odredbi čl. 21. st. 2. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, iako svjestan da je pozitivan na bolest Covid-19 i da mu je izrečena mjera kućnog liječenja, upravljao osobnim automobilom. Okrivljenika su tom prilikom zaustavili policijski službenici tijekom redovne kontrole prometa.

Osim Zavoda, novog ravnatelja bira i Dom zdravlja.

Ovdje se za funkciju bori dosadašnja ravnateljica dr. Renata Bek, kojoj bi u slučaju reizbora ovo bio peti mandat. Uz nju, ambicije su iskazali dr. Leonardo Vidaić, stomatolog i dr. Velimir Vuk, liječnik obiteljske medicine s otoka Ista. Konkuriraju im Zdenko Jukić koji se natjecao i za prvog čovjeka AGGRA-e te Ante Sjauš, diplomirani pravnik koji je zaposlen u Zadarskoj županiji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...