Pokušali kupiti više ulja nego je dozvoljeno, zaposlenik ih napao s valjkom za tijesto

Tenzije oko nestašice ulja, prema svemu sudeći, rastu u svijetu, posebice u Njemačkoj gdje su se prije nekoliko dana u saveznoj pokrajini Baden-Württemberga, točnije gradu Ludwigsburgu, potukli u supermarketu zbog ulja.

Kako javlja tamošnja policija, obitelj je u trgovini na Bahnhofstrasse u Aspergu u četvrtak oko 17 sati htjela kupiti više jestivog ulja nego što to trgovina trenutačno dozvoljava.

Dvojica muškaraca iz spomenute familije, navodi Ludwigsburgška policija na svojem Facebook profilu, nisu to mirno htjeli prihvatiti pa su zato prvo vikali na 43-godišnju blagajnicu.

Kada su izašli iz trgovine, zaprijetili su i ženi i ostalim djelatnicima trgovine nasiljem. Zaposlenik (36) pratio je, s valjkom za tijesto u ruci, grupu do njihova automobila kako bi se suočio s njima. Međutim, dvojica muškaraca iz skupine koja je napustila dućan vjerojatno nisu bili spremni za razgovor te su se također naoružali s ukrasnim kamenjem iz posude za cvijeće. Zaposlenik se naposljetku povukao, a kupci su napustili parking. Policijska postaja Asperg preuzela je istragu koja je u tijeku, navode policijski službenici iz Ludwigsburga, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...