Prijavite projekt, Općina Pašman izdvaja 314.000 kn za financijsku potporu udrugama

Općina Pašman je 8. ožujka raspisala Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro koje provode udruge na području općine Pašman za 2022. godinu. Na natječaj se mogu prijaviti sve udruge sa sjedištem na području općine koje provode program, projekt ili manifestaciju iz područja sporta, kulture i turizma, zdravstva i socijalne skrbi te razvoja civilnog društva.

Općina za ovu financijsku podršku ove godine planira izdvojiti 314.000 kuna, od čega na sport je planirano 123.000 kuna, za kulturu i turizam te razvoj civilnog društva planira se izdvojiti 145.000 kuna, a za programe iz područja zdravstva i socijalne skrbi pripremljen je iznos od 46.000 kuna.

Zainteresirane udruge mogu prijaviti i ugovoriti jedan projekt u okviru svakog pojedinog prioritetnog područja za vremensko razdoblje do 31. prosinca 2022. godine.

Prijave i ostalu obaveznu dokumentaciju potrebno je dostaviti na propisanim obrascima u papirnatom obliku u zatvorenoj omotnici s oznakom „Javni natječaj za udruge – ne otvaraj” u pisarnicu Općine Pašman ili preporučenom pošiljkom na adresu: Općina Pašman, Obala tamarisa 6, 23 262 Pašman do petka, 8.4.2022. do 15:00 sati. Cjelokupan tekst Javnog natječaja kao i potrebne obrasce te ostalu neophodnu dokumentaciju možete naći ovdje.

Sva pitanja vezana uz Javni natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: [email protected], najkasnije 8 dana prije isteka roka za podnošenje prijave, javlja portal Otok Pašman.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...