Priključite se Aktivnoj Hrvatskoj i vježbajte s najatraktivnijim hrvatskim trenerom Dragom Pezićem na Pozdravu sunca!

Bliži se prvi veliki trening Aktivne Hrvatske u Zadru. Veliko grupno vježbanje desete sezone projekta održat će se u subotu, 9. travnja u 17 sati kod Pozdrava Suncu, a do sada je za trening prijavljeno više od 50 vježbača. Prijaviti se možete i Vi na www.aktivnahrvatska.hr.

Trening će voditi jedan od najatraktivnijih hrvatskih trenera Drago Pezić, a u timu Kineziološkog fakulteta iz Zagreba su i Anamarija Galeković, Karla Kaurić i Dominik Špoljarić. Zanimljiv program, koji uključuje brojne edukacije, vodi dugogodišnja ambasadorica projekta Renata Sopek.

Trening se u Zadru održava u suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom Grada Zadra. Trening je namijenjen svim generacijama. Zadrane očekuju brojne prezentacije i pokloni partnera projekta koji su: GRAWE osiguranje, Janaf, INA, Podravka, PIK Vrbovec, Rajska Rajčice, Jana, Mg Mivela, Nutribullet i AllergoSan.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta su i Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...