Ravnatelj psihijatrije na Ugljanu o slučaju natječaja za posao: “U oglasu nismo tražili stručni ispit za građevinara, to je greška!”

Nakon što se na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pojavio oglas Psihijatrijske bolnice u Ugljanu, u kojem je bilo navedeno da je za mjesto specijalizanta psihijatrije potrebno imati položen stručni ispit za građevinskog tehničara, ravnatelj bolnice Mladen Mavar oglasio se za Index o spornoj situaciji.

Psihijatrijska bolnica Ugljan u više je navrata raspisivala i produživala natječaj za specijalizanta psihijatrije. Iz  korespondencije s Područnim uredom Zadar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje može se vidjeti kako Bolnica nikada nije za uvjet postavila posjedovanje položenog ispita za građevinskog tehničara, pojašnjava.

Dakle, možemo zaključiti kako je neki službenik Zavoda pripremajući njihove obrasce za objavu napravio pogrešku, nadamo se nenamjernu, dodaje.

Svaki kandidat zainteresiran za mjesto specijalizanta jednim pozivom ili mailom u svakom trenutku može provjeriti radi li se uistinu o stvarnim uvjetima za primanje na navedeno mjesto ili je riječ o nenamjernoj pogrešci, zaključuje ravnatelj Mavar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...