Ryanair zapošljava kabinsko osoblje, intervjui u Zadru u subotu i ponedjeljak

Nakon uspješnih prošlotjednih dana zapošljavanja u Hrvatskoj, Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, je potvrdio da će njegov partner za zapošljavanje Crewlink u Zadru u subotu i ponedjeljak održati dva dana otvorenih vrata. Razgovori za zapošljavanje održat će se u hotelu Bastion u subotu 5. ožujka u terminima od 10 i 15 sati, a zatim i u ponedjeljak na istom mjestu i u isto vrijeme. Nakon toga će Crewlink također održati tečaj obuke, koji počinje u utorak, 15. ožujka.

Kako bi se podržao Ryanairov rekordni raspored letova za ljeto 2022., sa preko 70 ruta (uključujući 25 novih), Crewlink očekuje zapošljavanje više od 35 zaposlenika novog kabinskog osoblja.

– Nakon tako pozitivnog odaziva prošlotjednih dana zapošljavanja održanih u Zadru i Zagrebu, te visokog stupnja interesa koji okružuje mogućnosti u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, organizirali smo još više dana zapošljavanja kako bismo se osobno susreli sa zainteresiranim kandidatima i prenijeli im uzbudljive i dinamične mogućnosti karijere dostupne unutar najveće europske Group Airline. Također nam je u zadovoljstvo olakšati i poboljšati mogućnosti zapošljavanja u zagrebačkoj zračnoj luci, gdje ćemo imati regrutacijski pult, a prijave su svakako dobrodošle, kaže Andrew Swan iz Crewlinka.

– Prošlog tjedna smo bili toliko oduševljeni odazivom na naš dan otvorenih vrata, da smo vrlo uzbuđeni što možemo ponuditi još jednu priliku, da se pridružimo proširenim hrvatskim bazama Lauda Europe, gdje će Lauda Europe ovog ljeta upravljati sa šest A320. Tijekom sljedećih godina, Grupa Ryanair i Lauda Europe proširit će mogućnosti u Hrvatskoj, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i pogodnosti za karijeru, Dodao je Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.

Karijera u Grupi Ryanair uključuje:

Sveobuhvatni tečaj osposobljavanja kabinskog osoblja

Fleksibilni raspored 5 dana rada / 3 dana odmora

Istraživanje novih kultura i gradova tijekom slobodnih dana

Dnevnice tijekom treninga

Sigurnost rada za financijski stabilnu zračnu tvrtku

Rad sa kolegama iz različitih kulturnih sredina

Prodajni bonus koji nagrađuje vaš trud

Neograničene i visoko snižene cijene putovanja za osoblje

Avanturu života unutar naše mreže kabinskog osoblja

Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati danu zapošljavanja, možete se prijaviti na osobni razgovor putem web stranice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...