Šime Vrsaljko tetovažu posvetio bivšoj partnerici, a sad navodno i novoj – vatrene ‘ljubavne’ iskrice

Nogometaš Šime Vrsaljko nije niti potvrdio niti demantirao vezu sa Slovenkom Kajom Vidmar, ali otkrile su ga slični detalji na fotografijama. Jedna od njih je i tetovaža – vatrene ‘ljubavne’ iskrice.

Trenutačno najpopularniji nogometaš Šime Vrsaljko u fokusu je javnosti zbog toga što se saznalo kako više nije sa suprugom Mateom, a kako je RTL Exkluziv prvi objavio, šuška se kako je njegova nova odabranica Slovenka Kaja Vidmar.

Mlada influencerica u drugom je stanju, a u tamošnjoj javnosti je poznata po tome što se slikala za časopis Playboy. Ono što šuškanja još dodatno potvrđuje je i slična tetovaža. Kaja je na prstu tetovirala iskre, a iste iskre, samo puno glomaznije, ima i Vrsaljko na ruci. “Ljubavni plamen” nije imao istetoviran na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine kada je na terenu ponosno pokazao sva umjetnička djela na svome tijelu.

Ovo je njegova tek jedna od nizu tetovaža koje smo pomnije mogli vidjeti u Rusiji 2018. godine. Preko cijelih leđa istetovirao je majku s djetetom u naručju, Isusovu posljednju večeru i anđele. Na lijevoj ruci ima leptira u boji, a na desnoj istetoviranu morsku sirenu, svjetionik i srca. Na prsima ima ogroman križ, dok na desnoj strani ima istetoviranu riječ „freedom“, odnosno sloboda. Tetovirao je i bratovo ime – Mario. Izgleda kako je Vrsaljku uzor što se tiče tetovaža kolega Zlatan Ibrahimović, budući da je on vjerojatno najtetoviraniji nogometaš današnjice.

Vrsaljku je neke tetovaže radio tattoo majstor iz Srbije Damir Stančić, a prije četiri godine o tome je govorio za Diva.hr.

“Radio sam dosta tetovaža na njemu u više navrata. Kad god je imao malo slobodnog vremena kum i ja smo odlazili kod njega u Madrid. Ne bih sada ulazio u detalje i značenja tetovaža, ali recimo desni rukav je popunio detaljima i motivima vezanim za more (iz očiglednih razloga), i recimo meni zanimljiva je posljednja koju smo radili na lijevoj podlaktici, a simbol je zaruka s voljenom osobom”, rekao je tada Damir.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...