Stigla službena potvrda; Na male ekrane stiže druga sezona serije ‘I tek tako’

Streaming servis HBO Max potvrdio je svojim gledateljima da na male ekrane dolazi druga sezona uzbudljive serije ‘I tek tako’ sa Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristin Davis u glavnim ulogama.

Kroz deset epizoda serije ‘I tek tako’ prije nekoliko smo mjeseci imali priliku pratiti povratak legendarne Carrie Bradshow, Mirande Hobbes i Charlotte York na male ekrane. Serija koja dolazi nakon petnaest godina kao svojevrstan nastavak ‘Seks i grada’, prikazuje nam život famozne trojke s Manhattana u pedesetima.

Producenti serije i streaming servis HBO Max potvrdili su da je u tijeku snimanje druge sezone, čiji se točan datum dolaska na ekrane još ne zna.

Prva sezona osim oduševljenja, izazvala je i mnogo kritika gledatelja. Kroz nju smo imali prilike pratiti živote tri slavne Njujorčanke, ovoga puta bez Samanthe Jones, koju je u ‘Seks i gradu’ igrala Kim Cattrall.

Pratimo ih u njihovim pedesetim godinama, prepunim promjenama kojima se nisu nadale. Faca iznenada umire, a Carrie uz pomoć prijatelja pokušava stati na noge. Miranda je shvatila da nije sretna u svome braku sa Steveom te se zaljubljuje u Che (Sarah Ramirez) koja se definira kao nebinarna osoba. Charlotteine kćeri sada su tinejdžerke, a to sa sobom nosi čitav niz izazova samo po sebi.

Više od same radnje serije, popularnost su među obožavateljima stekle modne kombinacije u novim nastavcima. Pogotovo zanimljive kreacije koje smo mogli pratiti na glavnoj junakinji Carrie, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...