Stojčević pozitivno uoči utakmice s Posedarcima: “Plaće su hvala Bogu redovite, idemo po tri nova boda”

Nogometaši HNK Zadar igraju sutra u 15 sati u Posedarju susjedski derbi u sklopu 22. kola 3. HNL – jug protiv Hrvatskog viteza. Podsjetimo, Zadrani se na ljestvici nalaze na vrlo dobrom četvrtom mjestu s 34 osvojena boda, sedam manje od vodećeg Jadrana Ploče, dok je klub iz Posedarja drugi s 39 bodova. HNK Zadar ne zna za poraz već jedanaest utakmica u nizu, velika im je želja stići vodećeg Jadrana Ploče, a pravo iskušenje očekuje ih sutra na igralištu Gordan Demo. Utakmicu će suditi Teo Pavić iz Splita.

Vezni igrač HNK Zadar Josip Stojčević (21), inače rodom iz Komušine kod Teslića (BiH), živi u Benkovcu već dvadesetak godina, očekuje neizvjesnu utakmicu u kojoj i jedna pogreška može odlučiti utakmicu.

Bit će to teška i tvrda utakmica, pravi derbi susjeda, u prvom dijelu sezone su nas u Stanovima pobijedili s 0-1, ali mi imamo svoj cilj i svoj put, a to su tri nova boda! Ne trebamo se ipak zavaravati kako će to biti jednostavan posao, jer će i Posedarci biti motivirani, tako da moramo biti koncentrirani svih devedeset minuta, niti jednom se ne smijemo opustiti, i mislit “lako ćemo”. Upravo zbog tog poraza iz prvog dijela prvenstva, moramo imati taj dodatni motiv više od našeg protivnika. HV je prava domaćinska momčad, imaju i svoje vjerne navijače, isto tako, na svom igralištu dugo nisu poraženi, kažem još jednom, moramo biti fokusirani na zbivanja na terenu, počevši od obrane pa do napada, odnosno do zadnjeg sučevog zvižduka! Ako mislimo uhvatiti vodeći Jadran Ploče, taj pozitivan niz moramo nastaviti. Uprava kluba na čelu s predsjednicom Ivom Bokanović radi dobro svoj posao, plaće su hvala Bogu redovite, i ne kasne kao u nekim drugim sportovima u zadarskim klubovima!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...