U područnoj školi u Kožinu otvorena mala knjižnica u sastavu Gradske knjižnice Zadar

U područnoj školi u Kožinu, uz  prigodnu svečanost, otvorena je Knjižnična stanica Kožino, mala knjižnica u sastavu Gradske knjižnice Zadar. Otvaranjem Knjižnične stanice u Kožinu Gradska knjižnica Zadar proširila je svoju knjižnična mrežu i usluge kako bi bila dostupnija što većem broju članova zajednice. Otvorenju je nazočio  i gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić sa suradnicima pročelnicima Dinom Bušić i Josom Nekićem. Ovim događajem zaokruženo je obilježavanje Dana Gradske knjižnice.

Gradonačelnik Dukić čestitao je djelatnicima knjižnice na ovom novom projektu i podržao širenje knjižnice podsjetivši na važnost čitanja knjiga. Ravnateljica Dorotea Kamber Kontić zahvalila je Gradu Zadru na suradnji i istaknula da je otvaranje ispostave Narodne knjižnice u školi pravi primjer uspješnog povezivanja kulture i školstva.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...